Endodontie

Cabinet Stomatologic Endodontie Oradea

Endodontia reprezinta o ramura esentiala a stomatologiei, focalizata pe tratamentul canalului radicular pentru a salva dintii afectati de carii profunde, infectii sau alte leziuni. Oferim servicii de endodontie in Oradea, prin intermediul echipei noastre de medici dentisti specialisti endodontie, dedicati restabilirii sanatatii dentare prin metode avansate si tehnologie de ultima generatie.

Pentru confortul si siguranta pacientilor nostri, punem accent pe tehnologie, astfel oferim tratamente endodontice la microscop

Cabinet Stomatologic Endodontie Oradea medic endodont oradea stomatologie oradea

Tarife Endodontie Oradea

  • Pulpectomie monoradicular 200 Lei
  • Pulpectomie pluriradicular 300 Lei
  • Pulpectomie tratament monoradicular 300 Lei
  • Pulpectomie tratament pluriradicular 500 Lei
  • Pansament devitalizant 100 Lei
  • Tratament proces apical / sedinta 100 Lei

Fiecare vizita la MEDGEODENT | Cabinet Stomatologic Oradea, incepe cu o evaluare atenta si cu un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor specifice fiecarui pacient. Totodata va asiguram un mediu confortabil si prietenos, unde sunteti primiti cu respect si profesionalism. Chiar daca aveti nevoie de tratament de canal, de gestionarea durerilor sau de alte proceduri endodontice, suntem aici pentru a va oferi servicii de cea mai inalta calitate, prioritatea noastra fiind sa va redam confortul si sanatatea orala deplina.

Echipa noastra de medici specialisti endodontie aduc expertiza si profesionalismul in fiecare tratament endodontic, realizat la MEDGEODENT | Cabinet Stomatologic Endodontie Oradea. Indiferent de complexitatea problemei dentare, suntem aici sa va oferim tratamente endodontice precise si personalizate pentru a reda sanatatea si stralucirea zambetului dvs.

Fiecare zâmbet este unic, la fel ca tine!

Iti doresti un zambet perfect? Programeaza-te acum pentru un tratament endodontic la un medic endodont in Oradea. Iti oferim servicii stomatologice, de la igienizare pana la proceduri complexe precum implanturi dentare.