Stomatologie Oradea

Cabinet Stomatologie Oradea

Oferim o varietate de servicii stomatologice in Oradea, acoperind de la consultatii si igienizari profesionale pana la interventii complexe. Utilizam tehnologii moderne pentru a asigura proceduri precise si sigure, respectand cele mai inalte standarde de igiena si sterilizare.

Echipa MEDGEODENT este compusa din medici stomatologi experimentati si dedicati, gata sa ofere tratamente personalizate si adaptate fiecarui pacient.

Cabinet Stomatologic Oradea medic stomatolog oradea stomatologie oradea

Stomatologie Oradea

  • Consultatie primara 100 Lei
  • Pachet consultatie model de studiu interpretare Radiografie si intocmire plan de tratament 250 Lei
  • Consultatie Medic Specialist (Ortodont, Chirurg, Parodontolog) 150 Lei

Stomatologia generala este o specialitate a medicinei dentare care se concentreaza pe diagnosticul, tratarea si prevenirea bolilor dentare si a cavitatii bucale. Aceasta specialitate are ca obiectiv principal asigurarea unei sanatati orale optime pacientilor sai.

Ne mandrim cu serviciile noastre complete si personalizate, concentrandu-ne pe solutii adaptate si tratamente dentare de incredere pentru a restabili sanatatea si estetica zambetului fiecarui pacient. MEDGEODENT | Cabinet Stomatologic Oradea investeste constant in tehnologie & pregatirea echipei formata din medici dentisti specialisti in diverse ramuri ale stomatologiei dentare.

Fiecare zâmbet este unic, la fel ca tine!

Iti doresti un zambet perfect? Programeaza-te acum pentru tratamente stomatologice la un medic dentistin Oradea. Iti oferim servicii stomatologice, de la igienizare pana la proceduri complexe.